Edit Content

Welcome Chase flavor

As well known and we are very busy all days advice you. Us of before arriving, so we can guarantee your seat. Us of before arriving, so we very busy all days advice you. Us of before arriving, so we can guarantee your seat. Us of before arriving, so we can.

  • După o cină intr-o pizzerie se poate întâmpla să întâmpinați probleme intestinale sau să fiți pradă unei sete de nestăpânit. În cele mai multe cazuri, alegând pizzerii serioase, problema poate fi ocolită . Dar iată o listă de motive care explică în detaliu acest fenomen enervant.
  • De fapt, defectele sunt deseori atribuite dospirii incorecte sau incomplete dar, după cum vom vedea, acesta nu este singurul factor de luat in considerare.
  • Tuturor li s-a întâmplat măcar o data in viața sa petreacă o seară plăcută la cina și apoi să înfrunte o noapte nesfârșită între durerile intestinale și sete nesățioasă. Primul lucru care îți vine în mint, este ca pizza sau produsele din aluat, nu au fost bine crescute…..Și in parte este adevărat…..Pentru ca produsele din aluat și pizza sa fie digerabile și mai presus de toate pentru a evita setea supărătoare după masă, este important sa se respecte maturarea aluatului care, printr-o serie de procese enzimatice, permite transformarea amidonului din făina, în zaharuri simple.
  • Pe de alta parte, dispărea adecvată permite aluatului sa crească în volum și sa dezvolte dioxid de carbon, datorită unor reacții chimice.
  • Cele doua faze necesita timpi foarte mari ( chiar pana la 72 de ore), care de multe ori nu sunt respectați, din cauza organizării volumului de lucru, în detrimentul clientului.
  • Coacerea este de o importanță fundamentală in succesul unei pâini sau unei pizza foarte digerabilă. Un aluat copt necorespunzator și gumos, este de fapt bogat în drojdii active care, odată ingerate, continuă procesul de fermentatie, provocând senzația tipica de umflare.
  • Dacă se respectă faza de dospire și coacerea se face în mod profesionist, setea nocturnâ poate fi justificată de prezenta sării și a condimentelor deosebit de savuroase.
  • Aluatul este realizat din ingrediente simple: făina, apă, drojdie sau maia și sare. În special drojdia și glutenul pot crea probleme persoanelor mai sensibile, iar în acest caz, cea mai buna opțiune este sa alegi brutarii sau pizzerii cu produse fără gluten.
  • Singura soluție este alegerea cu atenție a brutăriilor și a pizzeriilor, care respectă regulile fundamentale de dospire și maturare, materiile prime și mai ales clienții lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *