PIZZERIA ELISAR

apa si faina

După o vasta experiența in industria HORECA pe meleagurile românești, ne-am început parcursul profesional in Italia in anul 2007, in calitate de angajați in una dintre cele mai prestigioase locații din Venezia și localitățile limitrofe.

Tradiția celei mai bune pizza napoletană ne-a fost transmisă de familia Pisacane, familie de origine napoletană care de trei generații, cu măiestria pricepută in sectorul alimentației, a oferit zonei un loc unic pentru a opri și a gusta din preparatele sale.

Pentru a completa cunoștințele dobândite, am frecventat diverse cursuri, alături de renumiți pizzari și brutari, aprofundând modul in care este creată pizza tradițională napoletană : 

– master al Associazione Verace Pizza Napoletana – cea mai importantă diplomă in domeniu
– master produse panificație fără gluten, o importantă ramura a industriei alimentare in plină expansiune
– cursuri de brutărie artizanală, atât in Italia cat și in România

După 16 ani de muncă plini de satisfacție, am hotărât împreuna cu familia, sa ducem mai departe tradiția și cultura pizzei napoletană și brutăriei tradiționale, in Onești, locul unde ne-am născut și crescut.
Astfel, cu ajutorul Star-up Național Diaspora, începe povestea Pizzeria Elisar Apa și Făina, o afacere de familie, cu diverse produse de panificație și bineînțeles, renumita pizza italiană.

Încercam sa aducem pe piața produse de cea mai buna calitate, pentru a obține aroma autentică a pizzei și gustul inconfundabil al pâini tradiționale
Pentru a crede, trebuie sa vezi și sa guști !!!
Vă așteptăm cu drag!!!